ACCESSOIRES

Accessoires die online verkocht worden zijn veel Bags van Vans voor een goeie prijs en van de vele Caps van Reell zit er altijd wel eentje bij!! Verders : Dickies, Globe, Irie, Emerica, Etnies en Altamont.
Pagina 1 van 2

VANS

Vans schoenen zijn bekend geworden om de goede grip op het skateboard, waardoor ze enorm populair zijn onder skaters. Daarna is Vans een breder aanbod gaan creeeren. Met meer dan vijftig jaar ervaring in de scene, speelt Vans niet alleen bij de skaters, maar ook in de mode industrie een serieuze rol. Een breed aanbod kan je uiteraard bij ons in de shop vinden. 


Nederlandse roots

Vans is opgericht doorr de Nederlander Paul van Doren in 1966. In Californie opende hij zijn eerste winkel. Toen nog custom made op bestelling, tegenwoordig dezelfde dag verzonden. Uiteindelijk kwam de grote internationale bekendheid door de feature in de film Fast Times at Ridgemont High. De grote groei zorgde voor productie problemen. Dit leidde uiteindelijk tot een faillissement. Drie jaar later waren alle schuldeisers afgelost en zorgde een doorstart met hulp van een inversteringsbank voor de definitieve aanwezigheid. Dit leidde in 1994 tot internationale productie en verkoop van de schoenen. Deze trend zorgde voor meerdere modellen en kleurencombinaties. Vans werd meer dan alleen de schoenen. 

 

WEARHOUSE 

Sinds 1991 is Wearhouse de sneaker-streetware-skatestore van Leiden en omstreken.
We verkopen schoenen, kleding, accessoires, skate- en longboards in onze winkel op de Herenweg 2 te Warmond en online! Dagelijks verwerken wij betaalde orders tot 16.00 uur met uitzondering van zon- en feestdagen of situaties die buiten onze macht liggen. Wij verzenden standaard via DPD, DHL, TNT en POSTNL. Zij doen er alles aan om uw bestelling binnen 24 uur te leveren. U ontvangt een track & trace code op het moment van verzenden. Afhalen in winkel of standaard verzendkosten 5,- euro.