GLOBE

Van Globe verkopen wij bij Wearhouse onder meer de modellen: Winslow, GS Chukka, Mahalo, Winslow SG, Willow, GS, Motley, Motley Mid en de Motley Lyt.
Pagina 1 van 2

Globe

Globe werd in 1994 opgericht door de Australische broers Peter en Stephan Hill. Zij hebben skateboarden een boost gegeven in Australië met hun producten en demonstraties. Door deze groei was de stap naar andere landen een logisch gevolg. Door de kwaliteit van hun producten is Globe snel uitgegroeid tot een van de grootste skateboard merken ter wereld.

 

Globe Schoenen

Globe produceert zowel Low tops als Mid tops en schoenen met vulcanised zolen en cupsoles. De schoenen van Globe zijn uiterst functioneel en stijlvol. Door het gebruik van kwaliteitsmaterialen zijn deze schoenen van hoge kwaliteit.

 

WEARHOUSE 

Sinds 1991 is Wearhouse de sneaker-streetware-skatestore van Leiden en omstreken.
We verkopen schoenen, kleding, accessoires, skate- en longboards in onze winkel op de Herenweg 2 te Warmond en online! Dagelijks verwerken wij betaalde orders tot 16.00 uur met uitzondering van zon- en feestdagen of situaties die buiten onze macht liggen. Wij verzenden standaard via DPD, DHL, TNT en POSTNL. Zij doen er alles aan om uw bestelling binnen 24 uur te leveren. U ontvangt een track & trace code op het moment van verzenden. Afhalen in winkel of standaard verzendkosten 5,- euro.