NIKE

Van Nike SB (Nike Skateboarding) verkopen wij bij Wearhouse onder andere de modellen: Chron SB, Charge, Janoski, Bruin SB, Delta Force Vulc, Portmore, Check, Free SB, Rodriguez en de Koston.

NIKE

Nike is in 1964 opgezet als Blue Ribbon Sports in Oregan. Bill Bowerman & Philip Knight ontworpen de Waffle Trainer en sindsdien hebben ze alleen maar klassiekers op de markt gezet. In combinatie met slimme marketing en sponsoring is Nike uitgegroeid tot het grootste schoenen merk ter wereld.

 

NIKE SB

De populariteit van Nike onder de skaters was niet onopgemerkt gebleven en sinds begin 2000 heeft Nike een speciale Skate lijn, genaamd Nike SB. Met deze lijn zijn ze onder andere een samenwerking aangegaan met Stefan Janoski. De Nike SB Stefan Janoski is één van de populairste schoenen op dit moment.

 

WEARHOUSE 

Sinds 1991 is Wearhouse de sneaker-streetware-skatestore van Leiden en omstreken.
We verkopen schoenen, kleding, accessoires, skate- en longboards in onze winkel op de Herenweg 2 te Warmond en online! Dagelijks verwerken wij betaalde orders tot 16.00 uur met uitzondering van zon- en feestdagen of situaties die buiten onze macht liggen. Wij verzenden standaard via DPD, DHL, TNT en POSTNL. Zij doen er alles aan om uw bestelling binnen 24 uur te leveren. U ontvangt een track & trace code op het moment van verzenden. Afhalen in winkel of standaard verzendkosten 5,- euro.