Verzenden & retourneren

Verzenden.
Dagelijks verwerken wij betaalde orders tot 16.00 uur met uitzondering van zon- en feestdagen of situaties die buiten onze macht liggen. Wij verzenden standaard via PostNL. Zij doen er alles aan om uw bestelling binnen 24 uur te leveren. U ontvangt een track & trace code op het moment van verzenden. Gratis verzenden vanaf 50,- !!!
International distribution contact info@wearhouse.nl

Producten retourneren.
Het kan natuurlijk voorkomen dat de producten die u heeft besteld niet aan al uw wensen voldoen, dan kunt u de producten retourneren wanneer u aan de volgende voorwaarden voldoet:
- De producten mogen niet gedragen zijn.
- De prijskaartjes moeten er nog aan zitten.
- De producten mogen geen enkele beschadiging hebben.
- De producten dienen binnen twee weken teruggezonden te worden.

Stuur uw product inclusief een briefje met uw factuur/ordernummer en persoonsgegevens naar;
Wearhouse Leiden
Stille Mare 9
2312 DH LEIDEN

Producten ruilen.
Wilt u producten ruilen voor andere producten, neem dan contact met ons op via info@wearhouse.nl vermeld in uw mail uw factuur/ordernummer en welke producten u wilt hebben. Wij zorgen er dan voor dat deze producten apart liggen tot we uw retourzending ontvangen hebben.

Geld terug.
Als u ervoor kiest om geld terug te krijgen, dan dient u eerst het product naar ons terug te sturen. Vermeld hierbij wel uw factuur/ordernummer. Als wij het product binnen hebben gekregen, krijgt u uw aankoopbedrag binnen twee werkdagen teruggestort. Let op: de retourkosten en (mogelijke) verzendkosten zijn hierbij voor uw eigen rekening!