Verzenden & retourneren

Verzenden.
Dagelijks verwerken wij betaalde orders tot 16.00 uur met uitzondering van zondag en maandag, feestdagen of situaties die buiten onze macht liggen. Wij verzenden standaard via PostNL. Zij doen er alles aan om uw bestelling binnen 24 uur te leveren. U ontvangt een track & trace code op het moment dat uw pakket bij PostNL wordt aangeboden. Gratis verzenden vanaf 50,- !!!
Controleer bij verzendadres de postcode en het huisnummer. Bij onjuiste gegevens gaat het pakketje "zwerven" en stuurt PostNL het naar ons terug. Daar wordt 6,95 extra voor gerekend en dat berekenen wij door aan de klant. Wegens de wet op de privacy moet de order nog een keertje worden besteld, maar dan met de juiste gegevens.

International distribution contact [email protected]

Producten retourneren.
Het kan natuurlijk voorkomen dat de producten die u heeft besteld niet aan al uw wensen voldoen, dan kunt u de producten retourneren wanneer u aan de volgende voorwaarden voldoet:
- De producten mogen niet gedragen zijn.
- De prijskaartjes moeten er nog aan zitten.
- De producten mogen geen enkele beschadiging hebben.
- De producten dienen binnen twee weken teruggezonden te worden.

Stuur uw product inclusief een briefje met uw factuur/ordernummer en persoonsgegevens naar;
Wearhouse Leiden
Stille Mare 9
2312 DH LEIDEN

Producten ruilen.
Wilt u producten ruilen voor andere producten, neem dan contact met ons op via [email protected] vermeld in uw mail uw factuur/ordernummer en welke producten u wilt hebben. Wij zorgen er dan voor dat deze producten apart liggen tot we uw retourzending ontvangen hebben.

Geld terug.
Als u ervoor kiest om geld terug te krijgen, dan dient u eerst het product naar ons terug te sturen. Vermeld hierbij wel uw factuur/ordernummer. Als wij het product binnen hebben gekregen, krijgt u uw aankoopbedrag binnen twee werkdagen teruggestort. Let op: de retourkosten en (mogelijke) verzendkosten zijn hierbij voor uw eigen rekening!